astro

Kratak VIKEND HOROSKOP od 27. do 28. APRILA: Ko će da iznese i stavi "karte na sto", a koga INSTINKT neće izneveriti?

0

Subota donosi haotičnu mešavinu energije, zahvaljujući tome što su Jupiter i Uran u konjunkciji u znaku Bika

KRATAK VIKEND HOROSKOP OD 27. DO 28. APRILA
KRATAK VIKEND HOROSKOP OD 27. DO 28. APRILA foto: Shutterstock / Mila Supinskaya Glashchenko

Redak astronomski događaj će imati dugoročne i duboke uticaje na vaš život u danima koji dolaze, tako da je najbolje da kroz ovu fazu prođete otvorenog uma.

 

Pročitajte horoskop za vikend da biste saznali šta vam zvezde mogu pripremiti...

 

Ovan

 

Ovaj vikend će vam skrenuti pažnju na vaše finansije. Očekujte neke velike promene u svom odnosu prema novcu i načinu na koji ga ulažete u narednim danima. Razmislite unapred i donosite odluke na osnovu svojih očekivanja za budućnost.

 

Bik

 

Ovo je važno vreme Bikove. Planetarne promene se dešavaju u vašem znaku i to dolazi vreme velikog napretka. Budite spremni da napravite hrabre korake u nepoznatu budućnost i izađete iz svoje zone udobnosti.

Blizanci

 

Verujte svojim instinktima ovog vikenda. Velika otkrića su iza ugla i treba da ih prihvatite, idete u korak sa njima, u suprotonom možete da propustite prilike koje se više neće vratiti. Razgovarajte o stvarima sa prijateljem od poverenja ili voljenom osobom, jer oni mogu da vam daju savete zlata vredne.

 

Rak

 

Neke stvari su van vaše kontrole i to morate prihvatiti. Vaš tanjir je već pun i vaša pažnja će danas biti povučena u različitim pravcima, tako da morate da odredite prioritete i da se ponašate u skladu sa tim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker