zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe do 6. do 12. MAJA: Bikovima će se život promeniti preko noći, a ko ne treba da RIZIKUJE?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Profimedia

Lav


Od 6. do 12. maja, Lav će imati sreće. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru savetuju Lavovima da zadrže smisao za humor i pozitivan stav kako bi pobegli iz kandži svakodnevnog života. Oni će moći da naprave prvi korak u važnim poduhvatima. Ne oslanjajte se na slučajnu sreću. Važno je osloniti se samo na snagu i iskustvo. Možda će ljudi oko njih pomoći Lavovima koji se nađu u nevolji. Važno je da im se zahvalimo, čak i ako pomoć nije naročito korisna.

 

Devica


U ljubavnoj sferi, Device će započeti period malih problema. Zadatak će biti jednostavan - pobeći od nevolja uz pomoć zajedničke samoće, ili, obrnuto, promene pejzaža. Možete probati nešto novo. Svakome ko je još samac, samo posao i hobiji će pomoći da se izbore sa mislima o usamljenosti. Međutim, ako Device iznenada odluče da ulože energiju u potragu za srodnom dušom, to može dati rezultate.

Vaga


U narednom periodu Vaga će morati da se sagleda spolja. To znači da je nedelja idealna za introspekciju. Biopolje Vage će se višestruko intenzivirati, posebno ako se oslobode sumnji koje stvaraju tuđa mišljenja. Ako Vaga postanu samodovoljna, onda će im se privući novac, ljubav, sreća i poštovanje. Možete pokušati da sednete za pregovarački sto sa svojim neprijateljima. Iskrenost sa njima je trenutno najvažnija stvar.

 

Škorpija

 

Ako Škorpije žele da prevaziđu sebe i isprave prošlost, budućnost i sadašnjost, moraće da se oslobode sumnji i predrasuda prema sebi. Zakon privlačenja misli kaže da se misli materijalizuju. Ovo se dešava postepeno, korak po korak. Od 6. do 12. maja Škorpije će to osetiti više nego ikada. Važno je da od ponedeljka razmišljate o svom ljubavnom trijumfu ili uspehu u poslu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker