to je to - pun pogodak

Mantil i sandale ne idu zajedno?! Ko kaže? Nataša Bekvalac usred Beograda održala MODNU LEKCIJU i sve - OPČINILA

0

Lepa Novosađanka dobro zna kako da iskombinuje komade koje bi se retko ko drugi usudio da ponese 

NATAŠA U KOMBINACIJI ZA KOJOM ĆE BEOGRAĐANKE POLUDETI
NATAŠA U KOMBINACIJI ZA KOJOM ĆE BEOGRAĐANKE POLUDETI foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novosadska barbika, kako je mnogi zovu, Nataša Bekvalac, pasionirani je ljubitelj mode i jedna od naših najlepših pevačica. Upravo zbog toga, lepa Nata privlači pažnju gde god da se pojavi, a nedavno je opčinila sve kada je u veoma trendi prolećnoj komibinaciji prošetala kroz jedan beogradski tržni centar. 

 

Kao što smo navikili kada je ona u pitanju i ovog puta odabir garderobe je bio takav da je jednostavno bilo teško skinuti pogled sa nje. Iako na prvi pogled jednostavni komad, tako su iskombinovani da izgledaju savršeno.

 

Ovog puta se Nataša potrudila da demantuje sve koji su mišljenja da mantil ne ide iz sandale i obratno. Dokazala je koliko ova dva komada mogu da budu skladna i da istovremeno izgledaju tredni i klasično.

 

Ako je suditi prema kombinaciji boja koje je Nataša ponela, sivo i bež će ove sezone biti apsolutni vladari kada su odevne kombincije u pitanju. 

 

Izbor je ovog puta kada je lepa pevačica u pitanju pao na prelepi dugački mantil miš sive boje, koji se vezuje oko struka i seže do pola lista. Ispod njega, Nataša je imala pantalone 3/4 dužine, koje su akcenat stavile na prelepe "gole" sandale i njena negovana stopala. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U rukama je Nataša imala malu torbu identične boje kao kaput koja se savršeno uklopila uz čitav stajling.

 

Sve u svemu lepa Nata je još jednom uspela da veoma jednostavnom kombinacijom postigne wow efekat i da devojkama ideju za jedan savršeni prolećni autfit koji odmah mogu da iskopiraju. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Snežne čarolije Nataše sa ćerkama 

 

makonda-tracker