magija

Daje iluziju da je HALJINA, a zapravo je mnogo više od toga: Glumica koja igra princezu Dajanu ostavila London bez daha

0

Elizabet Debicki odiše elegancijom u crnom metalik kombinezonu dok se takmiči za najbolju sporednu glumicu na BAFTA televizijskim nagradama 2024.

foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Glumica Elizabet Debicki pojavila se večeras na dodeli televizijske nagrade BAFTA 2024. i tom prilikom je oduševila sve savršenim stajlingom koji mogu da nose samo dame koje imaju mnogo samopouzdanja.

 

Ona je igrala ulogu princeze Dajane u filmu Kruna i publika ju je u toj ulozi veoma zavolela. Glumica (33) je blistala dok je hodala crvenim tepihom uoči ceremonije u Kraljevskoj festivalskoj dvorani u Londonu.

Nakon što je dobila nagradu za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu u kraljevskoj drami Netfliksa, Elizabet je pokazala svoju neverovatnu figuru u kombinezonu širokih nogavica bez rukava - koja je davala iluziju da je haljina.

 

Upečatljiv kombinezon sastojao se od uskog korseta od crne metalik tkanine sa grudnjakom optočenim dijamantom koji viri na vrh.

 

ELIZABET DEBICKI IMA NAJBOLJI KOMBINEZON KOJI STE SKORO VIDELI
ELIZABET DEBICKI IMA NAJBOLJI KOMBINEZON KOJI STE SKORO VIDELIfoto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Elizabeth je zadržala minimalistički izgled, a njena platinasto plava kosa je prirodno padala preko ramena. Sve je upotpunila jednostavnom šminkom, koja je samo istakla njene prirodne crte lica.

 

Ceo stajling je upotpunila crnom ogrlicom na kojoj je bio pričvršćen privezak sa dijamantom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila kraljica Elizabeta

 

makonda-tracker