inspiracija

Izgleda skuplje, razigranije i još više šik: Prolećna jaknica Hajdi Klum za dan u Kanu kakvu morate imati

0

Uz najjednostavnije vrećaste farmerke i pažljivo biranu tašnu, nemačka manekenka ponela je vanvremenski model u nezaboravnoj boji

Stil Hajdi Klum uvek je inspiracija
Stil Hajdi Klum uvek je inspiracijafoto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

U utorak, 14. maja, počinje čuveni Kanski festival, a poznate ličnosti već pristižu na francusku obalu kako bi uživale u festivalskim danima.


Pored glumica, režisera i drugih filmskih radnika, Kan uglavnom okuplja i veliki broj modela, a među njima je i ove godine nemačka manekenka Hajdi Klum, koja među prvima stigla u Francusku.


Slavna Nemica uslikana je juče na aerodromu, kada je ponovo demonstrirala izuzetan stil.

Ona je odabrala lagane farmerke, vrećasti model od svetlog teksasa, koji je kombinovala s efektnim raznobojnim topom, a ključni deo njenog stajlinga je predimenzionirana kožna jakna.

 

Hajdi Klum u pink kožnoj jakni u Kanu
Hajdi Klum u pink kožnoj jakni u Kanufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hajdi se opredelila za model klasičnog dizajna, bajkersku jaknu s epoletama, nitnama i nazubljenim reverima, a odlučila se za upečatljivu pink boju, koja je izgledala odlično u spoju s ružičastom tašnom Hermes Birkin iste nijanse.

 

Hajdi Klum u pink kožnoj jakni pred Kanski festival
Hajdi Klum u pink kožnoj jakni pred Kanski festivalfoto: Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kožne jakne u boji


Kvalitetna kožna jakna i dalje je osnova prolećnog garderobera i nezaobilazan trend tokom prolećne sezone. To posebno važi za bajkerski model, koji je za veliki broj zaljubljenica u modu jedina kožna jakna koju priznaju.


Crna kožna jakna uvek je poželjna u garderoberu i zahvalna za kombinovanje, ali ako ste skloni eksperimentisanju – varijante u boji odličan su način da ostavite utisak.

 


Barbimanija, koja je počela kada su se tek pojavile fotografije sa snimanja filma "Barbi" Grete Gervig pre dve godine, pokrenula je trend barbiecore, a on ne jenjava ni ove godine. Zbog toga je pink kožna jakna odličan izbor i ovog proleća, a ako ga mudro kombinujete kao Hajdi Klum – fenomenalan izgled je zagarantovan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o današnjim trendovima

 

makonda-tracker