ostvarila svoje snove

Pričali su da je to UGOVOREN BRAK, a ona danas može sve da ih nauči KAKO SE VOLI: Ljubavna priča glumice i milijardera

0

I nakon 15 godina braka njih dvoje su kao jedno

LJUBAVNA PRIČA SALME HAJEK JE ODA LJUBAVI
LJUBAVNA PRIČA SALME HAJEK JE ODA LJUBAVI foto: EPA / CHRISTIAN MONTERROSA

Zvezda "Fride" Salma Hajek u sredu je na Instagramu podelila slatke fotografije na kojima je sa biznismenom, svojim suprugom Fransoom-Anrijem Pinom.

 

Ona je sa celim svetom želela da podeli prelepe vesti, par slavi 15 godina prelepog braka i ljubavi koja je i danas ista kao što je bila kada su se prvi put sreli.

 

- Nema reči kojima bi se objasnio blagoslov koji dobijete kad pronađete srodnu dušu. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte - napisala je ona uz fotografije sa njihovog venčanja u aprilu 2009.

Prvi snimak pokazao je Hajekovu (57) u nečemu što je izgledalo kao beli korset dok je gledala u stranu. Kosu je oblikovala u zategnutu punđu za veliki dan i našminkala se najbolje što je mogla. 

 

Još jedna crno-bela slika prikazuje dve glumičine venčanice koje vise sa stalka za odeću.

 

Hajek je završila svoje fotografije slatkim snimkom nje i Pinoa (61) pred oltarom dok joj je stavljao dijamantski prsten na prst.

 

- Način na koji on tebe gleda, a ti njega - napisala je glumica Džesika Alba u komentarima.

 

- Savršeno!!! - oglasila se zvezda „Help“ Viola Dejvis.

 

Hajek i Pino, koji su se upoznali 2006., organizovali su svoje veliko venčanje zajedno sa svojom porodicom i prijateljima mesecima nakon što su se prvi put venčali u zgradi suda u Parizu na Dan zaljubljenih 2009.

 

Ona je ranije otkrila da je odbila dve ponude za brak od milijardera iz "straha".

 

- Sramota me je da priznam koliko je puta morao da me pita da se udam za njega - rekla je tokom intervjua za Tajms of Indija u februaru 2021.

Strah od udaje ostao je sa glumicom sve do njenog venčanja u sudnici jer je priznala da su je članovi porodice "vukli" niz prolaz.

 

Upoređujući svoje venčanje sa "intervencijom", rekla je za Glamour u februaru 2023. da nije imala pojma da će se udati.

 

- Upravo su me odveli na sud. Moji roditelji, moj brat, svi su bili uz mene.  Imala sam fobiju od braka -  rekla je ona, pa je dodala:

 

- Bila sam nervozna.

 

Ipak, kasnije joj je laknulo što je shvatila da se ne oseća "nikako drugačije" kao Pinova žena.

 

 

Glumica je od tada nastavila da hvali svog muža, tvrdeći da se "udala za pravog momka" tokom intervjua za Harper's Bazaar 2017. godine.

 

Ona je takođe kritikovala optužbe da se udala za Pinoa zbog njegovog novca umesto zbog ljubavi.

 

- Kada sam se udala za njega, svi su rekli: ’Oh, to je ugovoreni brak, ona se udala za njega zbog novca.’ Ja sam bila u fazonu, kao, ’Da, kako god. Misli šta hoće -  rekla je ona tokom pojavljivanja na podcastu Daksa Šeparda u februaru 2021.

 

Hajek i Pino su roditelji ćerke Valentine, koja sada ima 16 godina. Izvršni direktor Keringa je takođe otac dece Matilde (23), Avgustina (17) i Fransoe iz prethodnih veza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tajna savršene linije i izgleda Salme Hajek 

 

makonda-tracker