razvod na pomolu?

Čim je stigla kući — okrenula se i otišla! Novi srceparajući detalji o braku najnesrećnije evropske princeze

0

Nakon što je konačno, posle 10 meseci, doputovala u Monako iz Južnoafričke Republike, Šarlin od Monaka izjavila je da je "ekstremno srećna što je kod kuće" i sa suprugom i decom pozirala za medije, ali ona navodno nema nameru da živi u palati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako je otputovala u Južnoafričku Republiku početkom godine, u medijima se spekuliše da se iz tvrdnji da se ona ne vraća kući krije nešto više od navodne infekcije uha, grla i nosa o kojoj je PR služba princa Alberta obavestila javnost. Pisalo se da je princeza Šarlin vrlo lošeg zdravlja, ali i da ne može više da toleriše suprugove preljube i vanbračnu decu, a navodno su odnosi izmeđunjih toliko loši da se ona distancirala od njega po cenu toga da ne provodi vreme s njihovom decom Žakom i Gabrijelom.

 

Albert i Šarlin, međutim, na svakoj od fotografija koje su nastale od početka ovih tračeva izgledaju srećno i zaljubljeno, baš kao i na fotografijama objavljenim nakon princezinog nedavnog povratka u Monako. Međutim, iako je izjavila da je "ekstremno srećna što je kod kuće", Šarlin neće ubuduće živeti u Kneževskoj palati.

 


Kako pišu mediji, princeza će stanovati u skromnom dvosobnom stanu iznad stare fabrike čokolade u kojoj je boravila i pre odlaska put Afrike. U pitanju je stan udaljen od Palate svega 300 metara, a Šarlin nećemo viđati ni u javnosti.


Princeza je vrlo uzbuđena što ponovo vidi svoju decu i oni su srećni što je mama ponovo tu — rekla je Šantel Vitstok, supruga Šarlininog brata Šona.


Ona je istakla da će Šarlin, gde god da se smesti, biti uz supruga i decu, ali je potvrdila da ima istine u glasinama da princeza možda ipak neće živeti u Palati.

 


Možda će živeti na relaciji ta dva mesta, u zavisnosti od toga gde joj je prijatnije. Mislim, tek je stigla, pa svi pokušavaju da se snađu — rekla je misteriozno.


Odmah potom i Kneževska palata je izdala zvanično saopštenje da se Šarlin neće vratiti svojim dužnostima i pojavljivanju u javnosti jer je lošeg zdravlja.


S obzirom na to da se borila s lošim zdavlje proteklih meseci, princeza se trenutno oporavlja i nastaviće da odmara narednih nedelja — navedeno je.

 


Pored toga, očekivalo se da je princeza, budući da se tek vratila kući nakon duže razdvojenosti od supruga, praviti društvo Albertu na jednom putovanju, ali je umesto nje krenula prinčeva sestra princeza Stefani.


Šarlin i Albert od Monaka u braku su od 2011. godine, a ona je prekinula karijeru uspešne plivačice koja je predstavljala svoju zemlju na Olimpijskim igrama kako bi se posvetila životu u kneževskoj porodici i novim dužnostima.

 

 

makonda-tracker