netipična porodica

Šta je Čarls radio dok je bio prezauzet da se vidi s Harijem? Nekome je smešno, neko je šokiran, a svakako govori mnogo

2

Iako nikako nije uspeo da nađe vreme da se vidi sa sinom, kralj Čarls je u svom punom rasporedu imao vreme za nekoga neočekivanog

Princ Hari nije imao s kim da se vidi dok je bio u Engleskoj, makar kada je u pitanju njegova porodica
Princ Hari nije imao s kim da se vidi dok je bio u Engleskoj, makar kada je u pitanju njegova porodicafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari proteklih dana je boravio u rodnom Londonu, gde je obeležio deset godina postojanja Igara nepobedivih (Invictus Games), sportskog takmičenja čiji je on osnivač, a niko od članova britanske kraljevske porodice nije se pojavio na ovom događaju.


Štaviše, nije poznato da se Hari, vojvoda od Saseksa, video s bilo kim iz svoje porodice, a jasno je naglašeno da se neće sresti sa svojim ocem kraljem Čarlsom III.


Njegov portparol saopšti je da kralj nema vremena da se sastane sa sinom, kao i da princ Hari "razume da dnevnik obaveza svog oca i da postoje brojni prioriteti, pa se nada da će ga uskoro videti".

Međutim, kralj Čarls, koji se nedavno vratio poslovnim obavezama iako se bori protiv raka, možda nije imao vremena da primi sina koji živi na drugom kontinentu i kog nije video mesecima, ali je imao vremena i energije za – Dejvida Bekama.

 

Kralj Čarls našao je vreme za Dejvida Bekama kad nije mogao da se vidi sa sinom princem Harijem
Kralj Čarls našao je vreme za Dejvida Bekama kad nije mogao da se vidi sa sinom princem Harijemfoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako piše The Sun, izvori bliski monarhu kažu da je on imao privatni sastanak s nekadašnjim fudbalerom, i to u svom seoskom domu u Hajgrouvu, u Glosterširu.

 

Navodi se da su Čarls i Bekam razgovarali o kraljevoj dobrotvornoj organizaciji Kraljeva fondacija, koju je Čarls osnovao još 1986. godine.


U oktobru prošle godine objavljeno je da je britanski kralj uputio poziv Dejvidu Bekamu da se vide i popričaju o tome kako bi zajedno mogli da unaprede rad ove humanitarne organizacije.

 

Kralj Čarls našao je vreme za Dejvida Bekama kad nije mogao da se vidi sa sinom princem Harijem
Kralj Čarls našao je vreme za Dejvida Bekama kad nije mogao da se vidi sa sinom princem Harijemfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komentari na ovu vest su, očekivano, različiti – "Sramotno je što neće da se vidi sa sinom, ali ima vremena za Bekama", "Hari je svojim ponašanjem doveo do toga da bude manje važan ocu nego neki bivši fudbaler", "Da nije tužno, bilo bi smešno", "Ovo je stvarno kao neki skeč", "Meni je ovo urnebesno", "Kako disfunkcionalna porodica"...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada još godinama"

 

makonda-tracker