nije lako

Javno je se odrekao, zahtevao da ne koristi njegovo prezime: Bolna ISPOVEST Kejt Hadson o ocu koji je NIJE ŽELEO

0

Nije bio uz nju kada joj je trebao, ne želi da razmišlja o tome zašto nije bio sposoban da bude otac 

KEJT HADSON JE RASLA BEZ PRAVOG OCA, ALI MU TO NE ZAMERA
KEJT HADSON JE RASLA BEZ PRAVOG OCA, ALI MU TO NE ZAMERA foto: Profimedia

Glumica Kejt Hadson ne govori često o  privatnom životu već se fokusira na karijeru i sve što je uprkos teškom odrastanju uspela da postigne u životu.

 

Ipak, nedavno se gostujući u jednoj emisiji dotakla teme svog biološkog oca, o kojem kako kaže "ne razmišlja preterano". Njen zategnut odnos sa ocem Bilom opisala je kao problem koji je star 40 godina.


Glumica-pevačica je rekla da nema vezu sa svojim biološkim ocem, ali da nije ljuta na njega, već da ga donekle razume. 

 

 

Kejt je rođena od majke glumice Goldie Havn (78) i pevača grupe Hudson Brothers Billa Hudsona (74), ali on nije bio prisutan veći deo njenog života nakon što se razveo od njene majke 1982.

 

Hadsonova nije u kontaktu sa Bilom, ali jeste sa njebovom ostalom decom. Njegova izjava iz 2015. godine mnoge je apsolutno šokirala.

 

- Ne želim više nikada da vidim tu decu. Imam petoro dece iz veza, ali sada se smatram ocem samo troje. Olivera i Kejt više ne priznajem kao svoju decu. Želim da zamole da prestanu da koriste prezime Hadson, jer više nisu deo mog života. Oliverova objava na Instagramu je bio zloban napad sa predumišljajem. On je za mene sada mrtav, kao i Kejt - rekao je za Hollywood Reporter.

 

KEJT JE OCU SVE OPROSTILA
KEJT JE OCU SVE OPROSTILA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

 

- Tamo nema ništa osim ljubavi. Volim ga. . . . Jednostavno ne razmišljam o tome. To je problem star 40 godina - kaže Hadsonova (45) u ovonedeljnoj naslovnoj priči koja je objavljena u magazinu People.

 

Nakon što su se njeni roditelji razveli, majka je počela da izlazi sa svojim dugogodišnjim partnerom Kurtom Raselom 1983. godine; Oni su odgajali Kejt i Olivera, zajedno sa Kurtovim sinom, Bostonom, i njihovim zajedničkim sinom Vajatom Raselom.

 

Romansa njene majke i Rasela duga 40 i više godina naučila ju je važnu lekciju o ljubavi.

KEJT HADSON ISPRIČALA TUŽNU PRIČU O BIOLOŠKOM OCU
KEJT HADSON ISPRIČALA TUŽNU PRIČU O BIOLOŠKOM OCU foto: JOHN G. MABANGLO / AFP / Profimedia

 

- Njihova najjača vrednost je njihova posvećenost porodici. Prošli su kroz sve zajedno, i tako je neverovatno videti, posebno kako stare, kako je njihova veza lepa. Tako je puna ljubavi i brige - kaže Hadsonova, koja će u petak, 17. maja, objaviti svoj debi album Glorious.

 

- Oni su se držali toga. To je kao veoma retka holivudska priča. Oni su u tome zauvek. Prelepo je.

 

Hadson – koja je majka sinova Rajdera (20), Bingama (12) i Rani (5) – dodaje:

 

- To mnogo govori o praćenju. Mislim da idemo napred i nazad. Vrlo je lako, govorim iz iskustva, reći da nešto ne radi. I morate da se potrudite najbolje što možete, da date sve od sebe, ali „Oh, mi ćemo ovo da shvatimo.“ Ali stvarno pratiti jedno drugo kroz te trenutke je zaista moćno.

 

KEJT SADA ISPUNJAVA SVOJ VELIKI SAN - IZDAJE PRVI MUZIČKI ALBUM
KEJT SADA ISPUNJAVA SVOJ VELIKI SAN - IZDAJE PRVI MUZIČKI ALBUM foto: Profimedia

Prošlog meseca, Hadsonova je govorila o svom biološkom ocu Billu na CBS Sundaj Morningu. Tada je rekla:

 

- Nisam u kontaktu sa njim. Biće šta bude. Ne očekujem ništa od mog oca, znate. Samo želim da bude srećan, pa je dodala:

 

- Poznajem ga dovoljno da znam, tokom godina, da šta god da nosi, šta god da je to što ga čini nesposobnim da nam bude tata, ne znači da nas nije voleo izdaleka ili pokušao  najbolji - dodala je u radio emisiji Sirius KSM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

- Ne bi ni mene bilo da nije bilo mog tate.

 

Zaista, Hadsonova ima muziku u svom DNK - i ove nedelje će ispuniti svoj životni san o izdavanju albuma.

 

Ona je rekla da je život jedan i da treba voleti, voleti partnera, voleti roditelje, posao koji radimo, bez obzira na okolnosti i sudbinu koju nam život nameni. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker