très chic

Nabavite sličnu bluzu i bićete doterani u bilo kojoj prilici: Glumica na Kanskom festivalu u stilu koji odiše romantikom

0

Popularna glumica začinila je svoje skupoceno modno izdanje nešto pristupačnijim komadom koji je mešavina dva prolećna trenda

Anja Tejlor-Džoj u Kanu
Anja Tejlor-Džoj u Kanufoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Holivudska glumica Anja Tejlor-Džoj jedna je od vodećih zvezda ovogodišnjeg Kanskog festivala, koji je juče svečano otvoren po 77. put.


Zvezda nekih od najzapaženijih serija i filmova proteklih godina već je imala nekoliko javnih pojavljivanja otkako je stigla u Kan, a dok čekamo da je vidimo na crvenom tepihu Anja demonstrira fenomenalan stil.


Budući da je zaštitno lice Diora, njene odevne kombinacije uglavnom u celosti potpisuje ova francuska modna kuća, ali pre nekoliko dana glumica je ponela daleko pristupačniji komad od odeće ovog brenda i ostavila sjajan utisak.

Ona je ispred hotela "Martinez" po dolasku u Kan viđena u fenomenalnoj prolećnoj kombinaciji koju čine jednostavna teksas mini-suknja A-kroja, srebrne cipelice, Dior tašna i veoma romantična bluza koja je njen odgovor na rastući trend ove godine.

 

Anja Tejlor-Džoj u Kanu tokom Kanskog festivala
Anja Tejlor-Džoj u Kanu tokom Kanskog festivalafoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Anja Tejlor-Džoj ponela je, naime, belu bluzu širokih rukava i predimenzionirane starinske kragne, pomalo kitnjast model koji je urkašen mrežastim printom i decentnim mašnicama. Njena bluza je delo kuće Damson Madder, a ovaj model nazvan je Lola, košta nešto manje od 90 evra i može da se svrsta i u coquette i u cottagecore trendove.

 

Anja Tejlor-Džoj u Kanu tokom Kanskog festivala
Anja Tejlor-Džoj u Kanu tokom Kanskog festivalafoto: SGP / ddp USA / Profimedia


Ovakve bluze već mesecima su veliki hit na Instagramu i TikToku-u među popularnim influenserkama, a uglavnom ih odlikuju lepršavi, lagani i ponekad zvonasti rukavi, koji su u svakom slučaju izrazito voluminozni i odišu nostalgijom.

 


Njih često krase mašnice, nabori, "žabice" i razni romantični detalji poput cvetnog dezena ili čipke, uz nezaobizlarne kragne, a veruje se da je za popularnost ovakvih komada zaslužna serija "Bridžerton".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello Taru (@hellotaru)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kanski festival 2023. godine

 

makonda-tracker