očekujte neočekivano

Verenik joj je milijarder, a ona kraljica MODNIH PROMAŠAJA: Verenica Džefa Bezosa zbog neukusa ima problem pred Met galu

2

Met Gala je trenutak kada se slavne ličnosti pojavljuju na crvenom tepihu da bi impresionirale obožavaoce mode ili učinile da ustuknu od užasa

SVI ISČEKUJU POJAVLJIVANJE LOREN SANČEZ NA MET GALI 2024
SVI ISČEKUJU POJAVLJIVANJE LOREN SANČEZ NA MET GALI 2024foto: epa / NINA PROMMER

Svi trepere u isčekivanju događaja koji je vrhunac društvenog života Njujorka, čuvene Met Gale, koja na jednom mestu okuplja zvzede koje su spremne da daju sve kako bi impresionirale okupljene.

 

Na njoj mogu da učestvuju samo oni koji imaju pozivnice, a listu gostiju ove godine je sastavila niko drugi do Ana Vintur, glavna urednica američkog Vogue-a i predsedavajuća ovogodišnje Gale.

 

Ovogodišnji događaj biće posmatran sa posebnim interesovanjem, jer se očekuje nastup žene čiji modni izbori nisu baš smatrani vrhuncem sofisticirane elegancije.

 

Loren Sančez (54),verenica multimilijardera Džefa Bezosa — je poznata po tome što nosi garderobu koja je često na meti negativnih komentara svakog ko ima imalo stila. 

 

Insajder je nedavno rekao Vinturovoj biografkinji Ejmi Odel da čuvena urednica zna da Sančez ima "loš ukus" i da joj lično pomaže da izabere haljinu.

 

- Ana se ne uključuje uvek lično u ono što gosti nose - napisala je Odel, dodajući da je radila sa Sančezom na izboru kreacija koje je Loren nosila ranije. 

LOREN IMA MNOGO NOVCA ALI NI MALO STILA
LOREN IMA MNOGO NOVCA ALI NI MALO STILA foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Ipak, njoj se više puta posvetila budući da je imala promašaje zbog kojih je mnogo puta bila ismejana u javnosti. Tako je u januaru izašla u Milano noseći prozirnu Dolce & Gabbana crnu čipkanu haljinu zbog koje je komentarisano da "izgleda kao laka žena“.

 

Ana je tada savetovala Sančez rečima:

 

- Pokušaj da budeš malo otmenija. Mora li sve biti toliko razotkriveno...

LOREN JE MNOGO PUTA BILA NA METI KRITIKA
LOREN JE MNOGO PUTA BILA NA METI KRITIKAfoto: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ponovo je bila ismejana kada je nosila još jednu prozirnu haljinu na zabavi Vaniti Fair-a gde je imala predubok dekolte, koji je mnogima bio degutantan i neprimeren za jedan takav događaj.

 

Lista gostiju Met Gala-a je tehnički tajna do večeras, a Sančez će možda pomeriti svoj dolazak zbog ovog navodnog blaćenja njenog ukusa ili se uopšte neće pojaviti na ovogodišnjoj Met Gali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje zvezde su najbolje obučene u Srbiji?

 

makonda-tracker