neočekivano

Ovo ne može da bude slučajno! Nakon što je ODBIO da se vidi s princem Harijem, kralj Čarls mu je zadao novi BOLAN UDARAC

6

Dan nakon što je saznao da se otac, koji se trenutno bori protiv raka, neće videti s njim, princ Hari čuo je da će njegovom starijem bratu pripasti nešto što je prvobitno bilo namenjeno njemu

Princ Hari doputovao je juče u Englesku iz Kalifornije, gde živi sa suprugom Megan Markl od 2020. godine
Princ Hari doputovao je juče u Englesku iz Kalifornije, gde živi sa suprugom Megan Markl od 2020. godinefoto: Peter MacDiarmid / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa i sin kralja Čarlsa III, doputovao je u svoju rodnu Britaniju, ali teško da će imati priliku da se vidi sa svojim najbližima.


On na Ostrvu boravi povodom obeležavanja 10. godišnjice Igara nepobedivih, koje će se održati u Katedrali Svetog Pavla, a nije poznato hoće li bilo ko iz britanske kraljevske porodice biti uz njega na ovaj koji je njemu veoma važan jer je u pitanju manifestacija koju je on osnovao.


S njim neće biti ni supruga Megan Markl, koja nije došla u Englesku, a juče je objavljeno da se njegov otac kralj Čarls uopšte neće videti s Harijem jer ima mnogo obaveza. Odmah potom, stigao je još jedan udarac za vojvodu od Saseksa.

Kako piše Independent, princ Hari je za 24 sata doživeo dva neprijatna iznenađenja pošto je Bakingemska palata, nakon što smo saznali da se kralj neće sastati sa sinom, saopštila da će princ Vilijam biri postavljen za pukovnika Vojnog vazduhoplovnog korpusa – puka u kom je bio princ Hari!

 

Princ Vilijam i princ Hari su u veoma lošim odnosima već godinama
Princ Vilijam i princ Hari su u veoma lošim odnosima već godinamafoto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegov stariji brat i prestolonaslednik Vilijam, princ od Velsa, biće u ponedeljak, 13. maja, imenovan za pukovnika, a u pitanju je titula koja je prvobitno trebalo da pripadne princu Hariju, koji je služio u Avganistanu u Vojnom vazduhoplovnom puku. Međutim, kako je on stupio s položaja višeg i "radnog" člana kraljevske porodice 2020. godine, to više nije moguće.


Kao i Hari, princ Vilijam je obučen pilot i ranije je učestvovao u brojnim akcijama, a nije poznato kako mlađi princ reaguje na ovu vest.

 

Princ Hari neće se sresti s kraljem Čarlsom dok je u Engleskoj
Princ Hari neće se sresti s kraljem Čarlsom dok je u Engleskojfoto: EPA / NEIL HALL

Juče je njegov portparol potvrdio da se Hari neće sresti sa ocem jer "Njegovo Visočanstvo ima mnogo obaveza", što vojvoda od Saseksa "naravno, razume i nada se da će ga uskoro videti".


Hari i kralj Čarls poslednji put su se videli u februaru, kada je princ doleteo u London čim je čuo da njegov otac ima rak, a i tada je susret bio veoma kratak.

 

BONUS VIDEO

Stručnjak za govor tela analizirao princa Harija i Megan Markl

 

makonda-tracker