prespektivan

U glumačkim vodama je celu deceniju, osvojio je srca publike u filmu “Nedelja”: Zanimljiva životna priča Stefana Vukića

0

Nakon savršeno odigrane uloge Zdravka u filmu koji je snimljen o životu legendarnog Džeja Stefan nastavlja da niže uloge na filmskom platnu

STEFAN JE ODUŠEVIO U FILMU NEDELJA
STEFAN JE ODUŠEVIO U FILMU NEDELJA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Stefan Vukić jedan je od glavnih likova u novom filmu “Izlet” reditelja Nenada Pavlovića, koji se trenutno snima i o kojem se uveliko vode polemike u filmskim kuloarima.

 

Pažnju publike privukla je odlična glumačka postava, a među već dobro poznatim imenima kao što je Dragan Bjelogrlić i Predrag Miki Manojlović nalaze se i Jovo Maksić, Nenad Heraković, Radoslav Rale Milenković, Denis Murić, Radoje Čupić, Milena Pavlović i mnogi drugi.

 

Upak, čini se da je veliku pažnju zasluženo dobio Stefan Vukić, koji tumači glavnu ulogu i igra Tomu, mladića koji se odmeće iz grada, plovi niz reku do najdalje tačke, gde se na pustom ostrvu osamljuje i stvara svoja dela od prirodnih materijala.

 

Ovo je bila prilika da se mladi Stefan pokaže u pravom svetlu, što je čini se i uradio.

 

Stefan se domaćoj publici predstavio ulogama u filmovima i serijama „Dara iz Jasenovca“, „Grozna deca“, „Kljun“ i drugima. On je rođen 7. avgusta 1991. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi.

 

Obrazovanje je stekao delimično u Beogradu, gde je završio osnovnu školu, a zatim i Treću gimnaziju, a potom se preslio u Novi Sad gde je završio Akademiju umetnosti.

 

 

Njegova velika pasija je skijanje u kojem se oprobao kao dečak i u kojem je postigao zavidne rezultate na poznatim takmičenjima.

 

Prvu filmsku ulogu dobio je 2013. godine u trileru „Gde je Nađa?“. Nakon toga su usledile i druge uloge u filmovima „Branio sam Mladu Bosnu“, „Ubice mog oca“, „Šifra Despot“, „Paviljoni“, „Zaspanka za vojnike“, „Moja generacija Z“, „Preživeti Beograd“, „Dara iz Jasenovca“ i “Nedelja”.

 

Stefan je već osvojio srca publike i čini se da nema nameru da stane, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

 

Bonus video:

Hapšenje zbog filma Nedelja 

 

makonda-tracker