"uradiću sve!"

Ne prođe dan da ne uradi istu stvar: Sofija Vergara najiskrenije do sad o tajnama svoje beskrajne lepote u 52. godini

0

Zbog lepote je spremna da ide daleko: Sofija Vergara najiskrenije do sad o tome kako u 52. godini izgleda upola mlađe

Sofija Vergara spremna da je proba sve da bi sačuvala mladolik izgled
Sofija Vergara spremna da je proba sve da bi sačuvala mladolik izgledfoto: Jose Ignacio Viseras/GTRES/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kolumbijska glumica Sofija Vergara jedna je od najlepših žena sveta, a ovaj status zadržala i u svojim pedesetim.


Zvezda serije "Moderna porodica" u julu će proslaviti 52. rođendan, a poznata je po savršenom stasu i negovanom licu na kom se ne vidi mnogo znakova starenja.


Kako ističe, lepota joj je veoma važna i ne stidi se da to prizna, a u svoj izgled ulaže mnogo.

Za mene, lepota je oduvek bila vrlo važna. Mislim da je to zato što sam Latinoamerikanka, a mi uvek odrastamo razmišljajući o tome kako da izgledamo lepo, sređujemo kosu, šminkamo se. To je nešto što čini da se osećate dobro – rekla je Sofija sada u intervjuu za People.

 

Sofija Vergara u julu slavi 52. rođendan
Sofija Vergara u julu slavi 52. rođendanfoto: @sofiavergara/Instagram

– Volim proizvode za lepotu. Volim šminku, volim odeću. Mislim da sada, kada sam starija, sjajno je jer znam tačno šta volim, šta mi dobro stoji, šta mi ne stoji najbolje. Ne opterećujem se time šta je u modi. Samo radim ono što čini da se osetim dobro, što mi pruža samopouzdanje i čini da budem lepa – ističe Vergara.


Ona, inače, spada u holivudske zvezde koje paparaci nikada ne uspeju da uhvate nedoteranu, obučenu previše ležerno, bez šminke, s neopranom kosom pokupljenom u punđu. U svakom trenutku je skockana, a kaže da iako po kući nosi trenerku, ona ne može da zamisli da nema makar malo maskare i karmin jer se tako oseća najbolje.


Kosu perem svakog dana svog života – rekla je Sofija Vergara za People. – Mislim, osim ako sam bolesna ili žurim na avion u 3 ujutro, pa nemam vremena. Ali kosu perem svakodnevno. Svi mi stalno govore da ću tako uništiti kosu, ali nisam!

1 / 6 Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Kako je objasnila, kao mlađa je imala običaj da potroši sav novac na kreme koje je tada jedva mogla da priušti jer veruje u nauku.


Na pitanje šta je najbesmislenije što je probala zbog lepote, glumica odgovara da nije sigurna, ali je spremna da ide daleko.

Ne znam. Probala sam sve. Ako mi kažete da stavim cement ispod oka da bih izgledala mlađe, odmah ću to uraditi – priznaje vatrena Kolumbijka. – Sve radim! Stavljam kokosovo ulje na glavu, stavljam ga na stopala.


Kako je istakla, imala je običaj da se namaže kremom i umota u plastičnu foliju do vrata.


Uradiću to. Baš me briga. Nije glupo – zaključuje Sofija.

 


Ipak, postoji nešto za čime žali.


Šiške. Mislim da mi šiške ne stoji. Ne stoje nikome. Osim Hajdi Klum – smatra glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Influenserka Bojana Mutić otkrila šta se krije iza blještavih profila i bloga

 

makonda-tracker