très chic!

Ne ulazite u jun bez njega! Najbolje odevene devojke u Kanu nose ISTI DETALJ, a on vas za sekund pretvara u damu

0

Ako pitate holivudske trendseterke, jedan aksesoar je apsolutni must have ove prolećne i letnje sezone

Jacquemus pretvara stil Anje Tejlor-Džoj tokom Kanskog festivala u pravu romantčnu modnu bajku
Jacquemus pretvara stil Anje Tejlor-Džoj tokom Kanskog festivala u pravu romantčnu modnu bajkufoto: Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Kanski festival uveliko traje, a uz filmove glavna tema je, uvek i neizostavno, moda.


Pored spektakularnog stila na crvenom tepihu, poznate manekenke i glumice pokazuju nam i fenomenalne modne kombinacije za nešto ležernije prilike, dok se na terasama luksuznih restorana i u šetnji kanskim ulicama opuštaju s prijateljima.


Među najzapaženijima je od prvih dana Festivala Anja Tejlor-Džoj, koja se već u dvema prilikama pojavila noseći slamnati šešir širokog oboda.

Zvezda filma "Furiosa" oba puta nosila je modele koje potpisuje modna kuća Jacquemus, a najpre je to bio tamniji šešir čija je jedna strana oboda uvijena.

 

Anja Tejlor-Džoj na Kanskom festivalu 2024. sa slamnatim šeširom
Anja Tejlor-Džoj na Kanskom festivalu 2024. sa slamnatim šeširomfoto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

U pitanju je model od rafije nazvan Le Chapeau Bomba, za koji je potrebno izdvojiti 220 evra, a kombinovala ga je s jednostavnom Atlein maksi-haljinom koja prati liniju tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)


Dan kasnije, videli smo je u beloj Jacquemus haljini, koju je ponela u spoju sa šeširom iste kuće koji ima ravan obod i crnu romantičnu traku za vezivanje, a radi se o modelu imena Le Chapeau Santon koji košta 172 dolara.

 

Anja Tejlor-Džoj na Kanskom festivalu 2024. sa slamnatim šeširom
Anja Tejlor-Džoj na Kanskom festivalu 2024. sa slamnatim šeširomfoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I njena koleginica Margaret Kvali, inače ćerka legendarne glumice Endi Mekdauel, odlučila je da ponese šešir ogromnog oboda kao statement aksesoar za naglašavanje svog modnog izdanja. Ona je na fotografisanje povodom premijere filma Kinds of Kindness Jorgosa Lantimosa stigla u jednostavnoj crnoj haljini francuskog brenda Chanel, koju je upotpunila belim šeširom iste modne kuće, iz kolekcije za jesen 2024.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Dakle, sudeći po stilu holivudskih glumica tokom 77. Kanskog festivala, šeširi se vraćaju i ove sezone, a pravilo je samo jedno – što veći, to bolji, i obavezno u kombinaciji sa svedenom haljinom!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker