BLISTALA JE

Prirodna i elegantna: Glumica Marina Ćosić pokazala šta znači lepota upakovana u maslinastozelenu haljinu

0

Jedna od najlepših domaćih glumica pojavila se na jednom gradskom dešavanju u vrlo elegantnom izdanju

Marina Ćosić u elegantnoj žutozelenoj haljini
Marina Ćosić u elegantnoj žutozelenoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepu srpsku glumicu znamo iz popularnih serija ''Ubice mog oca'', ''Senke nad Balkanom'', ''Istine i laži'', a juče je vidno raspoložena blistala na jednom gradskom događaju.

 

Marina Ćosić se našla među zvanicama ovog dešavanja, gde je vedra i nasmejana pozirala pred zalazak sunca, što je njenu maslinastozelenu haljinu učinilo vrlo upečatljivom i neobičnom.

 

Glumica se za ovu priliku odlučila na elegantnu koktel haljinu, dugačku gotovo do poda koja je pratila liniju njenog tela, sa padajućim dekolteom i otvorenih ramena.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Od nakita, Marina je imala narukvicu u obliku cveta kao i efektne zlatne minđuše koje su savršeno pratile svilenu toaletu.

 

Prirodnu lepotu naglasila je blagom šminkom neutralnih braon nijansi i talasastim pažom koji je odavao utisak ležernosti i toplote, a frizura je i na trend listi za ovu sezonu.

 

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker