uvek zajedno

Kad je konačno otvorio srce – nije dobio odgovor: Ljubav Nikole Jokića i njegove supruge počela je u školskim danima

0

Srpski košarkaški as postigao je još jedan ogroman uspeh, a uz njega je ponovo lepa Natalija, žena njegovog života

Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom
Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenomfoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, po treći put je MVP NBA lige, čime se izjednačio s Mozesom Melounom, Lerijem Birdom i Medžikom Džonsonom, koji su takođe po tri puta osvojili ovu titulu.


Klub čuvenog Srbina tim povodom je objavio kratak snimak u kom o velikom uspehu Nikole Jokića govori njegova supruga Natalija, uz emotivne poruke ostatka porodice.


Kako je malo verovatno postalo verovatno. Nikola Jokić – počela je Natalija Jokić.

Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovek. Stranci ga mogu videti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvek doživljavali kao neverovatnog – rekla je ona na engleskom i dodala:


– Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao bi status koji je dostigla samo nekolicina. A mi ćemo uvek verovati u našeg, sada već trostrukog MVP-ja.

Srpski košarkaš je od 2020. u braku s Natalijom, a njihova ljubav počela je još 2013. godine, u njihovim tinejdžerskim danima.


Iako je poznat po tome što ne priča o privatnom životu, Jokić je jednom prilikom napravio izuzetak i podelio simpatičnu priču o tome kako je počela njegova veza s Natalijom.

 

Nikola i Natalija Jokić u provodu s košarkašima reprezentacije Srbije i Novakom Đokovićem
Nikola i Natalija Jokić u provodu s košarkašima reprezentacije Srbije i Novakom Đokovićemfoto: M.M./ATAImages

Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija – rekao je za magazin Gloria. – Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije.


Kada je konačno odlučio da prizna svoja osećanja, nije dobio odgovor kakav je želeo – zapravo, nije dobio nikakvu reakciju.


Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – rekao je Nikola.

 

Nikola i Natalija Jokić
Nikola i Natalija Jokić foto: Facebook Printscreen

Ipak, uskoro su postali par, a u međuvremenu je Natalija otišla u Ameriku na školovanje, dok je Jokić igrao za KK Vojvodina.


Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – prisetio se.


Kako je Jokićeva karijera napredovala, i on je došao u Ameriku, a uskoro su konačno mogli da uživaju zajedno. Par se venčao u Somboru 2020. godine i upriličio veliko slavlje, a sledeće godine je na svet stigla njihova ćerka Ognjena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić u provodu

 

makonda-tracker