spoj iz snova

Za sve je kriva – televizija: Simpatična priča o tome kako su se upoznali i zavoleli Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

0

Jedan od omiljenih domaćih parova navodno čeka prvo dete, koje stiže kao kruna velike ljubavi

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš čekaju prvo dete
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš čekaju prvo detefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Domaći mediji javili su danas da je glumica Anđela Jovanović četiri meseca u drugom stanju, odnosno da će čuveni atletičar Mihail Dudaš i ona uskoro dobiti prvo dete.


Jedan od omiljenih mladih parova naše javne scene ne eksponira svoj privatni život, pa nisu ranije podelili srećne vesti, a oni od početka svoje ljubavi čuvaju intimu i ne govore o svojoj vezi i, potom, braku.


Ipak, sportista je jednom prilikom napravio izuzetak i otkrio kako je sve počelo.

– Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi – ispričao je Dudaš za magazin Gloria svojevremeno.

1 / 5 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Neko vreme su razmenjivali poruke, a Anđela je u to vreme bila na studijama u Engleskoj, gde je i Mihail trebalo da se preseli.


Tako je počelo naše dopisivanje, čuli smo se i dogovorili da odemo na kafu u Londonu jer sam tada morao da krenem tamo na master. Potom sam predložio da ta kafa bude i ranije. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje – ispričao je atletičar.

 

Fotografija kojom su Mihail Dudaš i Anđela Jovanović potvrdili da su u vezi
Fotografija kojom su Mihail Dudaš i Anđela Jovanović potvrdili da su u vezifoto: Instagram Printscreen

Kako je glumica priznala, ona je bila ta koja je inicirala prvi izlazak, pa se on dogodio još ranije.


Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: "Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu". Tako smo se našli ranije – podelila je Anđela.


Par je više od tri godine bio u skladnoj vezi, a prošlog leta iznenada je objavljena vest da su oni organizovali romantično venčanje o kom mediji ranije nisu znali ništa jer par preferira da sačuva svoju privatnost. Oni su rekli "da" na jednom vojvođanskom salašu.

1 / 6 Foto: _blejzmodesti/Instagram

Anđela i Mihail su želeli da venčanje ostane tajna, naročito zbog toga jer je bilo intimno veselje. Iako se to saznalo, Anđela nije dozvolila da joj to uništi najvažniji dan. Njih dvoje su zajedno prebrodili taj trenutak, kao što će i svaki naredni sada kao bračni par – rekao je tada izvor za Blic i dodao da su oni od početka veze imali vizijju kako će izgledati njihov poseban dan.

 

Oni su ranije pričali da žele potomstvo, ali da ne žure i uživaju u braku.

 

 

Nadam se proširenju porodice i to će doći kada bude pravi trenutak. Bićemo srećni jako kada se to desi. Za sada uživamo, lepo nam je istakla je Anđela, koja kaže da Mihail i ona stalno rade na sebi i njihovom odnosu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

 

makonda-tracker