nemo kakvog niste upoznali

Snimak pobednika Evrovizije koji je videlo MILION LJUDI: Devojka mu je obrisala patike, a njegova reakcija govori mnogo

0

Dok se priča o suknji, noktima i nebinarnosti Nema Metlera, predstavnik Švajcarske sada je ponovo tema iz sasvim drugih razloga

Pobednik Evrovizije Nemo Metler na dočeku u Švajcarskoj
Pobednik Evrovizije Nemo Metler na dočeku u Švajcarskojfoto: EPA-EFE/WALTER BIERI

U subotu je u Malmeu završena 68. Evrovizija, na kojoj je pobedu odnela Švajcarska.


Ovogodišnji pobednik najvećeg muzičkog takmičenja Evrope je nebinarna osoba Nemo Metler, a kao najbolje pesma Starog kontinenta nagrađena je pesma "The Code", koja je bila među favoritima već mesecima.


Iako je Balkan navijao za Bejbi Lazanju, predstavnika Hrvatske, Nemo je pobrao mnogo simpatija, a već danima na društvenim mrežama kruže interesantni snimci švajcarskog predstavnika nastali tokom Evrovizije, pa smo ga videli kako pleše, šali se s kolegama, slučajno lomi stakleni trofej...

Jedan od najzapaženijih je snimak nastao tik pred Nemov izlazak na scenu, na kom vidimo jednu članicu tima kako ga sprema za nastup tako što mu briše đonove patika kako se ne isklizao i povredio tokom vrlo izazovnog i složenog performansa.


Nakon što je Nemo dobio ovu dragocenu pomoć, on je – zagrlio svoju asistentkinju u znak zahvalnosti.

"Koliko je samo sladak", "Tako je lepo vaspitan", "Ovo pokazuje kakva je osoba u pitanju", "Svi pričaju o njegovoj suknji, a niko o tome koliko je pristojan i fin", "Sjajan momak"... neki su od komentara na društvenoj mreži TikTok, gde je ovaj snimak pogledalo više od 1,1 miliona ljudi.


Ko je Nemo Metler?


Pobednik Evrovizije Nemo Metler je dobro poznato ime u Švajcarskoj iako ima samo 24 godine.

 

Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizije u Malmeu
Nemo Metler pobednik je ovogodišnje Evrovizije u Malmeufoto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Muzikom se bavi od malih nogu i svira više instrumenata, a prvo pravo iskustvo na sceni doživeo je sa 13 godina, kada je nastupao u mjuziklu "Ich War Noch Niemals In New York".


Svoj prvi EP – "Clownfish" – objavio je davne 2015. godine, potom je postigao veliki uspeh 2017. s pesmom "Du", a pre nekoliko godina učestvovao je u muzičkom takmičenju "Maskirani pevač", gde je nastupao u kostimu pande.


Krajem prošle godine Nemo se deklarisao kao nebinarna osoba za list Sonntags Zeitung.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

– To što sam nebinarna osoba je veliki deo moje istine. Najvažniji deo istine o meni je osećaj da mogu da se zauzmem za sebe i budem to što jesam gde god da odem – objasnio je u intervjuu za Eurovision World i dodao da učenje o sebi nikada ne prestaje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Izjava Teya Dore posle Evrovizije

 

makonda-tracker