spektakl koji će ostati upamćen

Skoro 100 metara tkanine, GRIMIZNA BOJA i šlic kroz koji je pokala gole noge: Šakirino izdanje sa Met Gale zasenilo sve

0

Kolumbijska superzvezda zablistala je u jednostavnoj, ali zadivljujućoj haljini Karoline Herera sa dramatičnim dugačkim pelerinom sačinjenom od skoro 100 metara tkanine.

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuvena muzička zvezda Šakira ove godine se po prvi put prošetala kultnim stepenicama 6. maja na Met Gali 2024. u Njujorku. Iako prvo, bilo je to spektakularno izdanje lepe Kolumbijke, koja je još jednom dokazala da je kraljica stila i prefinjenosti.

 

Šakira je sve oduševila pojavivši se u jednostavnoj, ali zadivljujućoj crvenoj haljini sa velikim prorezima na stomaku zbog kojih su se okretale glave dok je prolazila.

 

Haljina ipak ne bi bila toliko interesantna da je nije pratio dugačak ogrtač napravljen od skoro 100 metara tkanine koji je podsećao na ružu.

 

 

Elegantnu odeću sa geometrijskim prorezima kreirao je kreativni direktor Karoline Herere Ves Gordon, koji je poslednjih nekoliko meseci proveo radeći sa kolumbijskom superzvezdom na izgledu, navodi Vogue.

 

- Zaista se radi o tome da se Šakira oseća kao najbolja verzija Shakire. Bila je neverovatno usredsređena na sitne detalje, kao i na dekolte - rekao je dizajner modnom časopisu, pa je dodao:

1 / 5 Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

 

- Neverovatno je raditi s nekim takvim, jer je njena osetljivost na pokrete i svest o telu su zaista izuzetni.

 

Ovogodišnju Met Galu 2024. su vodili Bed Bani, Dženifer Lopez, Zendaja i Kris Hemsvort. Ostale zvezde latino muzike su bile Rosalija, Omar Apolo, Rau Alehandro, Kardi Bi i Kamila Kabelo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džejla u neobičnom izdanju

 

makonda-tracker