stil za svaki dan

Trendi, udobno & nonšalantno šik! Jelena Đoković, Monika Beluči i Džej Lo nose teksas kombinezon na isti način

0

Prolećna sezona vratila nam je džins, kao i obično, a supruga Novaka Đokovića nosi ga nepogrešivo

Jelena Đoković uvek je na visini modnog zadatka
Jelena Đoković uvek je na visini modnog zadatkafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Džins je materijal koji definitivno nema rok trajanja, a prolećna sezona vraća nam komade od teksasa u velikom talasu – farmerke, suknje, jakne i još mnogo, mnogo toga neizostavni su delovi stila za svaki dan tokom proleća!


Pomalo riskantan i nepravedno zapostavljen je teksas kombinezon, odevni predmet koji pruža nonšalantan izgled, veoma je praktičan i ostavlja utisak.


S kombinezonima je, bili oni od džinsa ili ne, u svakom slučaju najvažnije pronaći pravi kroj koji laska vašoj figuri, a ovaj komad je omiljenim mnogim trendseterkama.

Pre nekoliko dana jedan efektan model od tamnog teksasa ponela je Jelena Đoković, koja je prilikom gostovanja na radiju nosila lagan kombinezon koji pada pored tela i zgodan je za kombinovanje sa patikama i espadrilama.


Jelena nije pokazala sa čime je ponela ovaj model, a odlučila je da podvrne rukave, čime je dodala malo ležernosti svom modnom izdanju i učinila da izgleda još više šik i naglasi njen nakit.

 

Jelena Đoković u trendi teksas kombinezonu
Jelena Đoković u trendi teksas kombinezonufoto: naxiradio/Instagram

Na isti način sličan teksas kombinezon nosila je italijanska glumica Monika Beluči, koja je, kao i Jelena Đoković, dodatno naglasila struk – ali dok je supruga Novaka Đokovića nosila tanak kožni kaiš, filmska diva je vezala pojas.


I latino diva Dženifer Lopez često i rado nosi kombinezone od džinsa i uglavnom bira modele dugih rukava, ali ih obavezno podvrne, pa njen look deluje još nonšalantnije.

 

Dženifer Lopez u teksas kombinezonu
Dženifer Lopez u teksas kombinezonufoto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ples Novaka Đokovića

 

makonda-tracker