business chic

Kako da OBIČNA BELA MAJICA izgleda skuplje & otmeno? Jelena Đoković sastavila moćan stajling od stvari koje imate u kući

0

Istovremeno praktično i vrlo šik, ovo modno izdanje Jelene Đoković može da se nosi u raznim prilikama tokom proleća

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića
Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković, direktorka Fondacije "Novak Đoković" i supruga najboljeg tenisera sveta, spada u najbolje odevene Srpkinje i često nas oduševljava svojim istovremeno praktičnim i šik modnim kombinacijama.


Nedavno je bila među najbolje odevenim damama na dodeli Laureus nagrada, uostalom, kao i svaki put kada Jelenu Đoković vidimo na crvenom tepihu u svetu, a njen svakodnevni stil ne zaostaje za ovakvim modnim spektaklima.


Supruga Novaka Đokovića poznata je po business chic odevnim kombinacijama, čija su glavna obeležja blejzeri raznih krojeva, pencil suknje, pantalone visokog struka...

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pre nekoliko dana, ona nam je predstavila stajling koji odiše upravo takvom, poslovnom atmosferom, deluje veoma otmeno i skupo, a zapravo je sastavljen od bazičnih komada kakve sve imamo u ormanima!

Jelena je, naime, podelila fotografiju na kojoj je vidimo u farmerkama ravnog kroja, jednostavnom modelu dubljeg struka i srednje nijanse plavog džinsa.

 

Upotpunila je ove teksas pantalone basic majicom s V-izrezom, praktičnim modelom za svaki dan, a da sve dobije i poslovnu crtu – tu je strukirani i dugačak sako.


Uz nenapadnu šminku i talase u kosi, Jelena Đoković sklopila je udoban, a ipak elegantan autfit za posao, koji ostavlja fenomenalan utisak, a može da se nosi u raznim prilikama.

 

Business chic kombinacija Jelene Đoković
Business chic kombinacija Jelene Đokovićfoto: K1 Televizija, Youtube Printscreen

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima 

 

makonda-tracker